KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Neem een kijkje bij het trainingsweekend Eventing!

4-3-2003

Van 21 t/m 23 maart 2003 wordt op het KNHS-centrum in Ermelo een eventing trainingsweekend voor de A- en B-kaderleden Senioren, Junioren en Young Riders gehouden. Iedereen die in eventing is geĂŻnteresseerd, is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Het weekend begint op vrijdag 21 maart om 13.00 uur met dressuurtrainingen van Roeli Bril en Marc Rigouts. Rond 20.00 uur geeft drs. Frans Oostra een lezing over de relatie tussen training en voeding. Zaterdag 22 maart is er een spring- en crosstraining onder leiding van Marc Rigouts. Tijdens de trainingen worden video opnames gemaakt van de combinaties. Deze videobeelden worden zaterdagavond om 20.00 uur bekeken samen met de trainer coach Marc Rigouts en eventuele knelpunten worden ter plaatse besproken. Zondag 23 maart wordt het weekend afgesloten met individuele dressuurtrainingen door Noud van de Wijngaard.

Ook u kunt aanwezig zijn bij de lezing van Drs. Frans Oostra. Deze avond is gratis bij te wonen, maar consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt zich aanmelden met het antwoordformulier in Paard&Sport nummer 5.

Bron: Afdeling Topsport