Gemeente Haarlem


Sector SB / Communicatie
Myrna Wiggers
telefoon 023-5114902
18 maart 2003
Rotonde Kleverlaan geheel afgesloten



Gemeente Haarlem, Sector Stadsbeheer

Persbericht






Van
Contactpersoon
Doorkiesnummer(s)
Datum
Onderwerp
Rotonde Kleverlaan geheel afgesloten
In opdracht van de gemeente Haarlem is aannemersbedrijf Ballast Nedam 10 februari gestart met de reconstructie van de rotonde. Zij gaan de bestaande riolering vervangen en opnieuw aanleggen en maken een bergbezinkbassin onder de rotonde. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot en met juli 2003.
Vanaf vrijdag 21 maart tot en met woensdag 26 maart a.s. is de rotonde geheel afgesloten! Tijdens werktijden (06.00 uur-17.00 uur) is geen verkeer mogelijk van en naar de stad en van en naar het Badmintonpad. In het weekend en ná 26 maart blijft de rotonde éénrichtingsverkeer, zoals hieronder beschreven.
Verder wordt op dit moment gewerkt aan de reconstructie en aanleg van het bergbezinkbassin. Verkeer is alleen mogelijk van de Randweg en Bloemendaal de stad in via 1 rijstrook, de stad uit is gestremd. Het Badmintonpad blijft bereikbaar vanaf de Randweg N208 en vanaf Overveen via de Kleverlaan. Het fietspad langs de Kleverlaan blijft open. Naar verwachting duurt deze fase tot 23 juni.
De omleidingroutes worden via borden aangegeven.



---- --