KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Anky van Grunsven opnieuw ambassadrice Talentenplan

20-3-2003

Op een geanimeerde bijeenkomst in het Rabobank-KNHS Meetingpoint in het promodorp van Indoor Brabant tekende Olympisch Kampioene Anky van Grunsven een contract met de KNHS waarin zij voor de komende twee jaar het gezicht van het Rabobank Talentenplan blijft. Ambassadrice Van Grunsven heeft vanaf het begin een centrale rol vervult in het Rabobank Talentenplan op het gebied van promotie en begeleiding van de talenten.

Martien van den Heuvel, voorzitter van de KNHS, ondertekende het contract namens de KNHS en toonde zich zeer ingenomen met de morele en mentale ondersteuning van Van Grunsven. Ook in de komende jaren zal Anky de centrale rol blijven vervullen die zij ook de afgelopen jaren vervulde in de begeleiding van jong talent.

In het promodorp van Indoor Brabant zijn de Rabobank en de KNHS aanwezig met een gezamenlijk meetingpoint waar een gevarieerd programma wordt geboden en waar Anky van Grunsven op vaste tijden aanwezig is voor handtekeningensessies en vragen van het publiek.

Programma Rabobank-KNHS Meetingpoint

Vrijdag 21 maart
Na 18.00 uur: Anky en de leden van het nieuwe Talententeam in gesprek. Gelegenheid voor vragen van het publiek en aansluitend een handtekeningensessie Anky.

Zaterdag 22 maart
Einde v.d. middag: Anky beantwoordt vragen van publiek en de vragen die via talent@knhs.nl gesteld zijn en deelt handtekeningen uit. Avond: Gesprek met Marlies van Baalen, van junior naar senior. Gelegenheid voor vragen van het publiek.

Zondag 23 maart
Middag: Anky van Grunsven en Alice Naber beantwoorden vragen van publiek en aansluitend een handtekeningensessie. Avond: Een gesprek met het huidige Rabobank Talent van het Jaar Gert Jan Bruggink. Gelegenheid voor vragen publiek.


* Tijden onder voorbehoud

Bron: KNHS