Ingezonden persbericht

Buitendienstautomatisering "out-of-the-box" beschikbaar

Idesta Solutions lanceert IdestaNOW

'S-GRAVENHAGE, 20030321 -- Idesta Solutions, de in Den Haag gevestigde specialisten in buitendienstautomatisering, stellen nu het revolutionaire IdestaNOW! product beschikbaar voor de Nederlandse markt. IdestaNOW! is een totaaloplossing voor grote en kleine bedrijven voorzien van een (technische) buitendienst.

De buitendienstmedewerker wordt voorzien van een handheld computer waarop hij per opdracht, alle benodigde informatie ontvangt. Met de handheld computer vindt vanzelfsprekend terugkoppeling plaats van alle benodigde rapportages, zoals verbruikte materialen, gewerkte uren, meteropnames, inspecties, leads, bestellingen en ontvangen betalingen. Planning & dispatch vindt plaats door middel van de "Front Office module" van IdestaNOW!

Het enige dat een bedrijf nodig heeft om met IdestaNOW! aan de slag te gaan is een internetconnectie!

De IdestaNOW! oplossing is niet afhankelijk van netwerkdekking, dus is "on-line" en "off-line" beschikbaar. Hierdoor kunnen buitendienstmedewerkers zich volledig richten op werkzaamheden, in plaats van zich zorgen te maken over te versturen berichten of wellicht mindere lokale dekking.

Gebaseerd op het totaal aantal gebruikers wordt voor gebruik van de IdestaNOW! oplossing een vast tarief per maand geboden, inclusief die voor netwerkverbruik.

Idesta Solutions beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van buitendienstautomatisering. Gebruikers in Nederland zijn bijvoorbeeld Nashuatec, Volta Limburg, Tomra Systems, CafeBar en Getronics Telecom.

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met het Idesta Solutions kantoor in Den Haag op telefoonnummer 070 3810000 of door een email te sturen naar info@idesta.com



Ingezonden persbericht