Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Lay's en Heinz introduceren SuperChips Heinz Tomato Ketchup

Supercombinatie:

SuperChips Heinz Tomato Ketchup


- Hot news from Lay's and Heinz -

MAARSSEN, 21 maart 2003 - Twee topmerken, Lay's en Heinz, brengen samen een nieuw product op de markt: Lay's SuperChips Heinz Tomato Ketchup. De Engelsen en de Australiërs wisten het al en nu gaat Nederland het ook ervaren, deze nieuwe Lay's chips zijn net even anders en onweerstaanbaar lekker.

SuperChips Heinz Tomato Ketchup

De combinatie van de beste chips met de enige echte ketchup smaak zorgen voor een verrassende smaak. Volkomen natuurlijke ingrediënten als aardappels maken de chips bovendien tot een verantwoord tussendoortje. Lay's SuperChips met Heinz Tomato Ketchup smaken dan ook op ieder moment van de dag en staan garant voor telkens weer opnieuw genieten.

Ondersteuning

Om de Nederlandse consument zo snel mogelijk vertrouwd te maken met het product en de nieuwe smaak is een stevige campagne ontwikkeld. Televisiecommercials, abri's, boomerang cards, point of sale-materiaal, sampling en speciale acties gaan ervoor zorgen dat Lay's SuperChips met Heinz Tomato Ketchup binnen no time een begrip zijn. En wie weet worden ze dan wel net zo'n classic als die oude vertrouwde potato chips.

Verkrijgbaar

Een zak Lay's SuperChips Heinz Tomato Ketchup kost ¤ 1,09 en is bij vele tankstations en supermarkten verkrijgbaar.



Ingezonden persbericht