Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 21-03-2003 Persberichten district Aa & Dommel

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Wolfskamerweg in Vught een 68-jarige man uit Vught bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

INBREKER OVERLOPEN, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een winkel aan Oosterhof in Boxtel. Rond 03.30 uur werd de eigenaar van het bedrijf, die naast de winkel woont, wakker van herrie. Toen hij naar de winkel ging, zag hij een man wegrennen in de richting Maastrichtsestraat. Van de winkel was de toegangsdeur vernield. Ook een rolluik in de winkel werd vernield. Uit een kassa werd een geldbedrag gestolen.

COMPUTER GESTOLEN, Helvoirt

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Torenstraat in Helvoirt. Aan de zijkant van het pand werd een ruit vernield, waardoor men binnen kon komen. Uit het bedrijf werd een computer gestolen. Een tweede computer werd buiten teruggevonden.

BESTELAUTO GESTOLEN, Schijndel

Afgelopen nacht is vanaf de Jan van Amstelstraat in Schijndel een witte Mercedes Vito bestelbus gestolen. Het betreft een bestelbus met een dubbele cabine. Het kenteken van de auto is VZ-DS-94.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Vrijdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Wolfskamerweg in Vught. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 30 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 80 km/u.