Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

AAC Cosmos wint met het project

Sector Veiligheid Noord- en Midden Limburg

de Thinnovation Award 2003

Zoetermeer, 21 maart 2003

Donderdag 20 maart j.l. is tijdens een gala bekend gemaakt wie de Thinnovation Award 2003, een gezamenlijk initiatief van CDG en Citrix, gewonnen heeft; namelijk AAC Cosmos met het project Sector Veiligheid Noord- en Midden-Limburg.

De vakjury, bestaande uit Mels Dees - Hoofdredacteur Computer Reseller News (CRN), Marcel Beelen - freelance journalist Windows & .NET Magazine en José Delameilleure Interim Hoofdredacteur Computable, heeft na gedegen onderzoek 5 projecten genomineerd.

Het project Sector Veiligheid Noord- en Midden-Limburg is award-winnaar geworden door een innovatieve combinatie van producten.

Juist bij rampenplannen spelen de factoren zekerheid, het snel beschikbaar zijn van informatie op een willekeurig tijdstip en (geautoriseerde) werkplek een essentiële rol. Door implementatie van Citrix MetaFrame XP i.c.m. ISA-server, Citrix Secure Gateway, Nfuse en dynamische authenticatie krijgen momenteel 25 gemeenten toegang tot actuele informatie over bijvoorbeeld ontsmettingsprocedures of noodopvang van de desbetreffende gemeente. Door juist hier Citrix-producten in te zetten maakt men informatie toegankelijk waar dat normaal onmogelijk was.

Eervolle vermelding verdienen uiteraard ook de nummers 2 en 3,

The Thinnovation Award is een gezamenlijk initiatief van CDG en Citrix om de speurtocht naar nieuwe en innovatieve toepassingen binnen Server-Based Computing aan te moedigen.

CDG is dé innovatieve IT distributeur in de Nederlandse markt en levert oplossingen binnen het Server-Based Computing concept. De doelstelling van CDG is om, in voortdurend dialoog met de markt, nieuwe producten en diensten te vinden die een waardevolle aanvulling zijn op het Server-Based Computing concept. Op die manier kunnen steeds innovatieve oplossingen van producten en diensten aangeboden worden met toegevoegde waarde.

Voor meer achtergrondinformatie omtrent de winnaar, de

Thinnovation Award of voor foto s kunt u contact opnemen met:

CDG Europe bv

Imre Husen - Marketing Manager

079- 3601300 / 06-21 527 459

imre.husen@cdg.nl

www.cdg.nl