Ingezonden persbericht


Brian Plummer benoemd tot directeur Imation Europa

Schiphol-Rijk (Nederland), 21 maart 2003 -- Imation, leverancier van verwisselbare opslagmedia, benoemt Brian Plummer tot directeur Europa. Plummer vervangt hiermee de voormalige directeur David Ferraresi, die is benoemd tot vice-president Personal Storage Media.

Brian Plummer is verantwoordelijk voor alle Europese verkoop-, marketing- en technische activiteiten, de in- en externe goederenstromen en de financiële administratie. Tevens treedt Plummer op als voorzitter van het Europese management team. Plummer voert zijn functie uit vanuit het Europese hoofdkantoor te Schiphol-Rijk.

Brian Plummer is al 22 jaar werkzaam bij Imation en 3M, waar Imation in 1996 van is afgesplitst. Gedurende deze periode heeft Plummer diverse uitvoerende en managementposities bekleed. Brian Plummer begon zijn loopbaan in 1981 bij 3M Australië. Vanaf 1996 heeft hij leidinggegeven aan Imation's data storage-divisie. Vervolgens werd Plummer benoemd tot directeur van Imation Zuidoost-Azië met als standplaats Singapore. In 1999 werd hij directeur van Imation's gehele Aziatische regio. In 2001 werd Brian Plummer directeur van de wereldwijde activiteiten van de Data Storage Media & Services op Imation's hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Brian Plummer wordt gezien als een van de grootste kenners van de data-opslagmarkt. Plummer's doelstelling is de Europese activiteiten aan te laten sluiten bij Imation's ambitieuze doelstellingen wereldwijd.

Imation
Imation Corporation is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van magnetische en optische, verwisselbare opslagmedia. Het brede productassortiment van Imation voorziet in opslagbehoeften variërend van een paar megabytes tot honderden gigabytes. Imation is in meer dan zestig landen vertegenwoordigd en heeft producten voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Dankzij meer dan driehonderd patenten en de meer dan driehonderd onderzoekers en ontwikkelaars die bij Imation werkzaam zijn, weet Imation haar positie als pionier op het gebied van magnetische en optische mediatechnologieën te handhaven.

In december 2002 had Imation wereldwijd 2800 mensen in dienst. Het hoofdkantoor van Imation bevindt zich in Oakdale, Minnesota, V.S. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Rijk. Meer informatie is te vinden op de website www.imation.com en op de Nederlandse website www.imation.nl.

Meer informatie:
Persberichten, achtergrondinformatie en foto's zijn te vinden op www.online-pressrooms.com

Imation International B.V.
Mady Wiessenberg
00 31 (20) 654 21 54
mdwiessenberg@imation.com

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
00 31 (20) 421 05 65
marije@l-dj.nl

Certain information contained in this news release which does not relate to historical financial information may be deemed to constitute forward-looking statements within the meaning of the United States' Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Such statements are subject to certain risks and uncertainties that could cause the Company's actual results in the future to differ materially from its historical results and those presently anticipated or projected. Additional information regarding these risk factors is set forth in the Company's filings with the Securities and Exchange Commission and available through www.imation.com.