Politie Hollands Midden
Datum: 21 maart 2003

(

Diefstal uit bedrijf Alphen aan den Rijn
In een bedrijf aan de Anthonie van Leeuwenhoekweg is in de avond van donderdag 20 maart ingebroken. Vermoedelijk wist men het pand binnen te komen door insluiping. Uit het pand is een aantal computers weggenomen.

Verkeersongeval Waddinxveen
Op vrijdag 21 maart omstreeks 07.50 uur vond op de Coenecoop een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 20-jarige bestuurder uit Waddinxveen reed over de Coenecoop komende uit de richting van de Kanaaldijk. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan een voor hem van links komende 24-jarige automobiliste uit Den Haag waardoor er een aanrijding ontstond. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden weggetakeld. De bestuurders bleven ongedeerd.

Kop-staart aanrijding Bodegraven
Op vrijdag 21 maart omstreeks 08.15 uur vond op de N11 nabij de Crolusbrug op het viaduct vlak boven de spoorlijn een kop-staart aanrijding plaats tussen twee trekkers met opleggers en een personenauto. Een 52-jarige man uit Dordrecht reed met zijn trekker in de richting van Alphen aan den Rijn. Voor hem reed een 35-jarige automobilist uit Leiderdorp. De Dordrechtenaar zag te laat dat de automobilist afremde voor een andere trekker waardoor er een kop-staart aanrijding ontstond. De personenauto raakte total loss. De bestuurder werd met een gekneusde borstkas overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis. De bestuurder van de voorste trekker, een 31-jarige man uit Nederweert, klaagde over pijn in de onderrug en in de knie. Hij zou zich onder doktersbehandeling stellen.

Aanranding Gouda
De politie van Gouda heeft afgelopen woensdag, 19 maart, een 20-jarige man uit Gouda aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij de afgelopen maanden een aantal vrouwen en meisjes heeft aangerand of op andere wijze heeft lastig gevallen. De man werd op aanwijzing van passanten door de politie aangehouden kort nadat hij iemand had lastiggevallen.
De man is inmiddels voorgeleid aan de officier van justitie. Onderzoek van de politie wijst uit dat mogelijk meer vrouwen of meisjes zijn lastiggevallen, maar dit nog niet bij de politie hebben gemeld. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonummer 0900-8844 (lokaal tarief).




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --