Contact:
info @ indymedia.nl

vrijdag 21 maart fakkeltocht in Wageningen
Autonoom Politiek Infocentrum - 18.03.2003 16:56

Zoals het er nu voorstaat zal voor het eind van deze week de oorlog uitbreken. Oorlog is geen oplossing! Wij willen geen oorlog en geen Saddam! Wij hebben eerder aangekondigd, dat wij de straat op gaan de 1e vrijdag na het uitbreken van de oorlog. De fakkeltocht zal dus aanstaande vrijdag 21 maart zijn om 19:00 bij het 5 Meiplein in Wageningen.

PERSBERICHT

Zoals het er nu voorstaat zal voor het eind van deze week de oorlog uitbreken. Oorlog is geen oplossing! Wij willen geen oorlog en geen Saddam! Wij hebben eerder aangekondigd, dat wij de straat op gaan de 1e vrijdag na het uitbreken van de oorlog. De fakkeltocht zal dus aanstaande vrijdag 21 maart zijn om 19:00 bij het 5 Meiplein in Wageningen. De fakkeltocht wordt ondersteund door: Autonoom Politiek Infocentrum, Food Not Bombs Wageningen, Vluchtelingen Onder Dak, GroenLinks-Fraktie Gemeenteraad Wageningen, SP AFD. Wageningen, Internationale Socialisten AFD. Wageningen, Infoavondengroep 't Sandkorreltje, Zeezicht & Aktieblad WUR.info.

*********************************************Wij sturen jullie één deze dagen meer informatie omtrent de sprekers en de route van de fakkeltocht.