Politie ZeelandZ-1903-2003 RUIT VERNIELD

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in de Alvarezlaan in Terneuzen de ruit ven een winkelpand vernield. Het schadebedrag is onbekend.

Z-1904-2003 GESTOLEN AUTO TERUGGEVONDEN
Op een bedrijfsterrein op de Industrieweg in Terneuzen werd zaterdag om 09.05 uur een personenauto teruggevonden die eerder die nacht in de Jacob van Lennepstraat, eveneens in Terneuzen, gestolen werd.

Z-1905-2003 AANHOUDINGEN NA AANRIJDING
Zaterdag omstreeks 04.00 uur stuitte de patrouillerende politie op de kruising Frederik van Eedenstraat/P.C. Hoofdstraat in Terneuzen op een lichte aanrijding tussen twee bekenden van elkaar. De 18-jarige Terneuzense bestuurders gingen er vandoor omdat ze beiden niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Ze werden later aangehouden.
De een werd om 04.50 uur aangehouden in de Tulpstraat. De ander die bij het wegrijden bijna een agent aanreed, werd na een korte achtervolging door de bebouwde kom van Terneuzen waarbij een snelheid van 120 km/h werd bereikt, om 04.17 uur aangehouden in de Bachlaan.

W-1906-2003 AUTO BEKRAST
In de Anjelierenlaan in Vlissingen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto met een scherp voorwerp bekrast. Het schadebedrag is onbekend.

W-1907-2003 JAS GESTOLEN
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd uit een van de ruimtes van een verenigings- gebouw aan de Zuidsingel in Middelburg een jas met daarin enkele sleutels gestolen.
De jas heeft een waarde van meer dan honderd euro.

W-1908-2003 VLAM IN DE PAN IN VLISSINGEN
In een woning op Hofje de Pauw in Vlissingen brak zaterdag om 11.58 uur brand uit.
De brand ontstond door een oververhitte pan met olie, de bewoner doofde de brand met een deken. De brand die intussen in de afzuigkap was ontstaan werd met hulp van de buren ge- blust, zodat de brandweer zich kon beperken tot nablussen. Helaas vergat een van de buren, die om de brand te bestrijden emmers water vulde in haar eigen keuken, de kraan dicht te draaien, waardoor de keuken onderliep. Ook hier heeft de brandweer assistentie verleend.

W-1909-2003 DIEFSTAL BOEKEN IN DE BIBLIOTHEEK
In de bibliotheek op de Kousteensedijk in Middelburg werd zaterdagmiddag een 39-jarige inwoner van Arnemuiden aangehouden.
Hij werd betrapt bij een poging tot het stelen van twee boeken.

Z-1910-2003 AUTOSPIEGEL VERNIELD
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Graaf Jansdijk in Westdorpe de spiegel van een personenauto vernield. Het schadebedrag is onbekend.

Politie Zeeland