Digitale Gemeente Houten

Grote Restverkoop Romans en Studieboeken

woensdag 19 maart 2003 - Bron: PBC Utrecht

Op zaterdagochtend 22 maart aanstaande houdt de provinciale Bibliotheek Centrale Utrecht (PBCU) een grote restverkoop van afgeschreven Romans en studieboeken voor volwassenen. Tevens zijn Duitse en Franse romans tegen een zachte prijs te koop. Daarnaast wordt een kleine partij videos en cassettes aangeboden.

De PBCU, gehuisvest boven de Openbare Bibliotheek van Houten, maakt een reorganisatie door. Hierdoor worden bepaalde collecties niet meer aan bibliotheken verhuurd. Grote delen van de collecties romans en studieboeken hebben een goede bestemming gekregen bij Openbare Bibliotheek te Houten en andere Openbare Bibliotheken in de provincie zodat deze nog wel aangevraagd kunnen worden door leners van de bibliotheek.

Op 22 maart vindt de restverkoop plaats.
Een ieder is van harte welkom bij de Provinciale Bibliotheek Centrale (op de 1e etage van de Openbare Bibliotheek Houten. Ingang aan de zijkant van het gebouw -spoorzijde-) De verkoop is van 9.30 12.30 uur.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).