Mojo Concerts

Het Concert des Levens
Je kent de spreuk op de wandtegel misschien wel: 'Van Het Concert Des Levens Krijgt Niemand Een Program'. Maar niet bij ons... Jij kunt namelijk zelf bepalen welke liedjes er op 22 maart op het programma staan van Het Concert Des Levens in de Heineken Music Hall in Amsterdam. We hebben nu al twee toppers vastgelegd voor deze avond: Vader Abraham en Koos Alberts.

Het Concert des Levens is de opvolger van de Cover Top 100 die vorig jaar in Amsterdam werd gehouden. Met artiesten als Bonnie St. Claire, Willeke Alberti, Jacques Herb en Ronnie Tober ging het dak van de Heineken Music Hall er af. Op afgelopen Lowlands was er al een voorproefje voor dit nieuwe feest. Ook daar zong de hele Foxtrot-tent uit volle borst mee. Ken je de teksten niet? Geen probleem. Op twee gigantische schermen projecteren we alle teksten van alle nummers die er gezongen gaan worden.

Ga snel naar www.concertdeslevens.nl en stem op de 10 nummers die jij graag uitgevoerd wilt zien worden op 22 maart. Ga snel stemmen want we verloten 10 tickets onder alle stemmers.

Tickets zijn nu al te koop via Ticketservice. En als je nog snel bent dan heb je het meest originele kerstcadeau wat je kunt verzinnen. Online bestellen kan nu ook via deze link: https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=6025&origin=6

Het Concert Des Levens
Zaterdag 22 maart 2003
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 27,50 Euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.