Volleybal Vereniging SSS Barneveld


3/23/2003 SSS H4 komt tekort tegen koploper

In de sporthal De Laar in Arnhem stond gistermiddag de wedstrijd tegen koploper Volvera op het programma. De spelers van het vierde waren goed gemotiveerd en hadden van te voren de doelstelling gezet om een shock and awete weeg te brengen. Dit was het enige scenario dat er voor kon zorgen dat een topnotering in de ranglijst te realiseren was.

De afgelopen twee weken hebben we getraind op het spelletje van Volvera. Na een goede scouting van Olaf en Klaas wisten we precies wat ons te doen stond. Tussen weten wat je moet doen en het uitvoeren ervan kan er een hoop mis gaan.

De eerste twee sets wist SSS zich redelijk aan de afspraken te houden. De eerste set ging verloren na een gebruikelijke slechte start waardoor we steeds achter de feiten aan moesten hobbelen. De tweede set werd er een schepje bovenop gedaan en werd nipt binnen gehaald met 25-23. In het derde speldeel was het beste er bij ons wel af. Op alle fronten kwamen we te kort. De laatste set keken we tegen een grote achterstand op die tegen het einde weggewerkt werd. Helaas werd met een knullig, maar zeer typerend het matchpoint gemaakt. Met een 26-24 en 3-1 verlies konden we terugkeren naar ons aller Kiependarp.