JEUNES RESTAURATEURS NEDERLAND

Weduwe Bernard Loiseau eregast bij Jeanes Restaurateurs

Uitnodiging voor de Pers

De Jeunes Restaurateurs d'Europe komen traditiegetrouw iedere twee jaar bijeen tijdens een internationaal congres. Dit jaar is de eer aan Nederland om voor dit congres als gastheer op te treden. Het vindt plaats op Zondag 23 t/m Dinsdag 25 maart in het Marriott Hotel te Amsterdam. Er wordt deelgenomen door circa 200 (sterren)koks uit Europa. Ieder congres staat in het teken van een actueel thema; het thema voor dit jaar is Emotion versus Business.

Waar de Jeunes Restaurateurs zichzelf onder andere de vraag stellen: 'hoever moet je gaan als ondernemer om de gastronomische top te bereiken'? Maandagochtend 24 maart wordt dit thema aan de hand van een drietal stellingen door Susan Blokhuis (voormalig Tros presentatrice) voorgelegd aan een panel. Het panel is samengesteld uit diverse één en twee sterrenkoks uit de gelederen van de Jeunes Restaurateurs.

Aansluitend op Maandagavond wordt door Grand Marnier op uitnodiging van hun president directeur en tevens oprichter van Jeunes Restaurateurs d'Europe, Jacques Manier Lapostolle na goed gebruik een galadiner aangeboden aan de Jeunes Restaurateurs. Het galadiner vindt plaats in de sfeervolle Koepelkerk van het Renaissance Hotel te Amsterdam. De familie Marnier zal worden vertegenwoordigd (hetgeen zeer uitzonderlijk is) door Cyril de Bonnet, echtgenoot van Alexandra Manier Lapostolle, dochter van onze oprichter. Als speciale gast gezien ons zeer actuele thema tijdens het congres is Dominique Loiseau echtgenote van de onlangs overleden drie sterren topkok Bernard Loiseau aanwezig.

Uit piëteit naar Dominique Loiseau willen wij hectische taferelen voorkomen. Helaas kunnen wij hierdoor geen Afgevaardigde van de pers en passant toelaten. Daarom nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij dit zeer bijzondere Grand Manier Gala. Uiteraard mag hier gefotografeerd en geïnterviewd worden. Echter wij vinden het niet gepast wanneer de pers vroegtijdig weer vertrekt, wij verzoeken u dan ook gedurende het gehele galadiner aanwezig te blijven. Uiteraard zal het u hier aan niets ontbreken en verzorgen de Jeunes Restaurateurs hier een feest zoals u dat van hen mag verwachten.

Het Bestuur
Jeunes Restaurateurs Nederland

Voor eventuele vragen en of reserveringen kunt u contact opnemen met:

Hans van Manen
Jeunes Restaurateurs Nederland

06-51328172

Erwin Rozendal
Restaurant Hotel
De Beukenhof

071-5173188

Patrick van Zuiden
Restaurant Savarin

06-53350611

DATUM 25-03-03
LOCATIE Koepelkerk Renaissance Hotel Amsterdam AANVANG 20.00 uur
KLEDING Black Tie
ORGANISATIE Jeunes Restaurateurs d'Europe SPONSER Grand Marnier

21 mrt 03 15:47