Ingezonden persbericht

De Dag van de Steen in Raamsdonkveer

Samenwerking Het Centrum en St. Het Steenen Huis

RAAMSDONKVEER / HARLINGEN, 20030316 -- Op Zondag 23 maart kunt U tussen 11.00 en 16.00 uur de vele Facetten van stenen, edelstenen, kristallen en mineralen kunnen bewonderen in "Het Centrum" in Raamsdonkveer. De Stenen staan die dag in het middelpunt. Het Centrum geeft U in samenwerking met Stichting Het Steenen Huis uit Harlingen de mogelijkheid om eens kennis te maken met mooie, schittterende of Bijzondere Stenen.

Het Centrum in Raamsdonkveer is de Plek voor Cranio Sacraal Werk waarbij goede resultaten worden geboekt bij o.a Pijn, Whiplash, Migraine, Vermoeidheid, Oogklachten, Slapeloosheid, Angst, Verdriet, Dyslexie, Zwangerschaps Klachten, voor Ontspanning en werkt ondersteunend bij geestelijk onwel zijn. Aanvullende behandelingen van Het Centrum zijn Homeopathie, Acupunctuur, Magneetveld en Biogen Therapie, Cluster- Geneeskunde en Resonantie Therapie.

Stichting Het Steenen Huis verspreid kennis rond edelstenen en mineralen d.m.v Publicaties, Drukwerk, Cursussen, Electronische distributie en levert aan Therapeuten en Particulieren de Beste Kwaliteit Edelstenen en Mineralen voor uiterst Bijzondere Prijzen door Eigen Import.

Sommige mensen vinden Stenen vooral mooi om naar te kijken, anderen ontlenen er kracht, bescherming of genezing aan. Voor beiden zal "De Dag van De Steen" iets te bieden hebben. Er zal een Lezing gegeven worden over het Gebruik van Edelstenen en Mineralen als Beschermer of Generzer. Stichting Het Steenen Huis zal in Het Centrum een Ruime Collectie Stenen laten zien die Mooi, Bijzonder en of Heilzaam zijn, de Stenen zijn te bewonderen maar ook te Koop!

U Bent van Harte Welkom! Op Zondag 23 maart kunt U Uw Oren, Ogen, en Voelsprieten de Kost Geven op de Wilhelminalaan 11 A in Raamsdonkveer! Entree bedraagt Euro 3.50. Het is aan te raden om U van tevoren aan te melden via 0162-521024.

Het Centrum is gevestig in Raamsdonkveer en is goed te bereiken met de auto, bus of interliner. Er zijn parkeerplaatsen op het Terrein.Ingezonden persbericht