Beers Bedrijfsauto

Zes nieuwe Scania Torpedo's voor Bakkerij Holland
---

24/03/2003
Het gehele wagenpark van Bakkerij Holland op een rij: 14 indrukwekkende Torpedo's (klik voor grotere foto) Bakkerij Holland te Vriezenveen heeft onlangs haar wagenpark uitgebreid met zes nieuwe Scania Torpedo's. In totaal beschikt het bedrijf nu over 14 van deze zeer opvallende en karakteristieke vrachtauto's die door het gehele land inmiddels een zeer bekende verschijning zijn. De voertuigen, allen van het type Scania T114LA4X2NA met de zuinige 340 pk/250 kW 11 liter motor, hebben een volledig vlakke vloer en bieden de chauffeurs een hoge mate van comfort. Vanzelfsprekend zijn de voertuigen uitgerust met het standaard Beers veiligheidspakket met o.a. een Dobli-spiegel. De Scania's zijn afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto b.v. te Borne.

In haar 65-jarig bestaan is Bakkerij Holland uitgegroeid tot een inovatief en modern bedrijf met twee broodfabrieken; de hoofdvestiging in Vriezenveen en een nevenvestiging in Roosendaal. Het brood wordt door geheel Nederland warm afgeleverd bij o.a. de horeca, supermarkten en zelfstandige bakkers.

Naast de indrukwekkende uitstraling en het hoge comfortniveau van de voertuigen zijn ook de betrouwbaarheid en de veiligheid doorslaggevende factoren geweest om wederom voor het Scania Torpedomodel te kiezen.