Gemeente Apeldoorn

Louise de Brauwprijs voor meest aansprekende vrijwilligersproject

Vrijwilligersorganisaties in de gemeente Apeldoorn kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de Louise de Brauwprijs. Op 24 maart 2003 reikt de gemeente Apeldoorn deze prijs uit voor het meest aansprekende vrijwilligersproject in 2002. De winnaar ontvangt een bedrag van 2300,-. Daarnaast beslissen de aanwezigen op die avond wie in aanmerking komt voor de publieksprijs van 500,-. Organisaties die mee willen doen en nog geen inschrijfformulier hebben ontvangen kunnen een inschrijfformulier opvragen bij de gemeente.

Elk vrijwilligersproject dat in 2002 is uitgevoerd kan in aanmerking komen voor de Louise de Brauwprijs. Het project moet echter wel voldoen aan enkele voorwaarden. Meer informatie hierover kunnen geïnteresseerde organisaties opvragen bij Ellen de Haan of Alja van Dijk van de gemeente Apeldoorn, tel. (055) 580 2150 of 580 2247. E-mailen kan ook: haane@apeldoorn.nl. De voorwaarden en het inschrijfformulier zijn ook te downloaden via www.apeldoorn.nl

Sinds 1995 reikt de gemeente Apeldoorn jaarlijks de Louise de Brauwprijs uit. Met deze prijs laat de gemeente zien hoeveel waarde zij hecht aan het vrijwilligerswerk en wil zij nieuwe ontwikkelingen stimuleren.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer
Webserver: 1