Ingezonden persbericht

PERSBERICHT RAELIAANSE BEWEGING 18 MAART 2003

Persconferentie
Zijne heiligheid rael zal in sao paulo zijn voor het lanceren van de portugese versie van

zijn wereld bestseller yes to human cloning

Op maandag 24 maart om 15:00 uur zal, Zijne Heiligheid RAEL, oprichter van de Internationale Raelian Beweging en de bekende onderneming Clonaid, een Pers Conferentie geven in het Maksoud Hotel in Sao Paulo, en de nieuwe publicatie van de Portugese uitvoering van zijn laat boek 'Yes to human cloning' presenteren. Dit boek, dat nu in Brazilië verkrijgbaar is, beantwoordt de vragen van veel Brazilianen die informatie verzochten na de historische aankondiging door Clonaid op 26 december 2002, van de geboorte van baby Eve, de eerst menselijke kloon.

Zijne Heiligheid RAEL zal bij zijn Braziliaanse reis begeleid worden door Dr. B. Boisselier, Wetenschappelijke Directeur van Clonaid. Zij zullen een project voorstellen om het klonen te ontwikkelen in Brazilië, een land dat bijzonder ontvankelijk is voor de uitvoering van deze veelbelovende technologie.

De volledige Braziliaanse media is voor deze gebeurtenis uitgenodigd.

Zijne Heiligheid RAEL zal spreken over de enorme voordelen van het klonen van mensen, en in het bijzonder over de mogelijkheid om eeuwig leven, dankzij de wetenschap.

Deze technologie wordt perfect beheerst door diegenen die Zijne Heiligheid RAEL in 1973 ontmoette: de Elohim, "degenen die uit de hemel kwamen" in oud Hebreeuws, die zijn vernoemt in de Bijbel. Deze buitenaardsen kwamen naar de aarde en creëerde wetenschappelijk alle levensvormen dankzij hun beheersing van DNA programmering. Zij creëerden de mensen 'naar hun evenbeeld'. Onze primitieve voorouders zagen hen voor Goden aan. Vandaag leven de Elohim eeuwig op hun planeet dankzij een gevorderde technologie van klonen en herinneringoverdracht. Zij hebben onder hen de grote Profeten herschapen die de mensheid door menselijke geschiedenis heen gidsten: Jezus, Boeddha, Mohammed en vele anderen. Het klonen demystificeert de verrijzenis mythe die door godsdiensten onderricht wordt.

In zijn boek, kondigt Zijne Heiligheid RAEL aan dat het eeuwige leven binnen bereik is dankzij de wetenschap, net als andere technologieën die onze wereld zullen revolutioneren in de jaren die gaan komen.

Voor meer informatie over deze persconferentie of voor een persoonlijk onderhoud met Zijne Heiligheid RAEL, contacteert alstublieft publieke relaties: ((55) 21 976 79 208 of pr@rael.org www.rael.org/press

Het schema van Zijne Heiligheid Rael's bezoek aan Brazilië (23-28 maart) is als volgt:

SAO PAULO
Monday March 24, 3pm
Press conference
Maksoud Plaza Hotel - Alameda Campinas 150

Tuesday March 25th, 7pm
Book signing - Morumbi Shopping Siciliano Book Store

PORTO ALLEGRE
Thursday March 27th, 10am
Conference - Legislative Assembly

Thursday Mardch 27th, 6:30pm
Book signing - Iguatemi Shopping Siciliano Book Store