Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Extra vergadering van de gemeenteraad van Leeuwarden ¦ Stukken voor de vergaderingen
Extra vergadering van de gemeenteraad van Leeuwarden Op maandag 24 maart 2003 komt de gemeenteraad van Leeuwarden om 20.30 uur bijeen voor een extra raadsvergadering in de Statenzaal van het Provinciehuis, Tweebaksmarkt 52 te Leeuwarden. De publieke tribune is geopend vanaf 20.00 uur.

Op de agenda staat:
1. Opening en vaststelling agenda en mededelingen 2. Ingekomen motie van de gemeente Putten inzake vergoeding kosten aanschaf flitspalen
3. Benoeming griffiers en vaststellen instructie 4. Huisvesting ambtelijke en bestuurlijke organisatie 5. Zelfevaluatie bestuurskwaliteit

De stukken voor de openbare vergadering liggen ter inzage bij de centrale balie in de stadshal van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 (openingstijden 09.00-16.00 uur) en in de Openbare Bibliotheek, Wirdumerdijk 34 (Beursgebouw).

Rechtstreekse radio-uitzending raadsvergadering

Allen die aangesloten zijn op het Leeuwarder kabelnet van UPC kunnen via FM-kanaal 97.0 MHz de raadsvergaderingen beluisteren. Lokale omroep Mercurius verzorgt deze integrale uitzending. Via het etherkanaal 106.1 is de vergadering ook op uw draagbare radio en autoradio te ontvangen.