Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

15 januari 2003 (1)


Hattem- Verkeersongeval met letstel
Een inwoner uit Veessen is op 23 maart '03 gewond geraakt toen hij per fiets overstak op de oversteekplaats bij de Gelderse Dijk. Hij zag hierbij een 25 jarige man uit Hattem die per auto aan kwam rijden over het hoofd. De fietser kwam via de motorkap op de vooruit van de auto terecht. Hij is met een forse hoofdwond per ambulance overgebracht naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle.


Harderwijk- Doorrijden na aanrijding

Een inwoner van Harderwijk deed melding van doorrijden na aanrijding. Op 23 maart '03 omstreeks 16.00 uur had hij zijn rode volkswagen Golf geparkeerd aan de Kievitmeen. Bij terugkomst ontdekte hij een deuk aan de passagierskant en schade aan zijn bumper. De veroorzaker had zich niet bekend gemaakt. Schadebedrag is niet bekend.

Harderwijk- Rijden onder invloed
Een 25 jarige man uit Harderwijk werd in de nacht van 23 op 24 maart '03 met zijn personenauto op de Deventerweg staande gehouden voor een blaasproef. Resultaat 0,6 promille. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete van 190 euro.

Oldebroek - Brand
Op 23 maart kwam er om 20:17 een melding binnen dat er brand zou zijn bij een sportpark aan de Hoeloosweg te Wezep. Het bleek hier te gaan om een fiets die in brand stond. De brandweer had het vuur al geblust. Tussen de kantine en de kleedkamers stond een damesfiets welke aan de achterzijde was verbrand.





038-375 10 50 ---- --