Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 24-03-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, 06-5140 1952

Gewonde bij eenzijdig ongeval
SWIFTERBANT Een 26-jarige automobilist uit Swifterbant raakte zondagmorgen op de Dronterringweg door onbekende oorzaak in de berm. Daar kwam hij tegen een boom tot stilstand. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis. Omdat hij alcohol gedronken had, is er een bloedproef afgenomen. Het resultaat hiervan is over ongeveer tien dagen bekend.

Geluidsoverlast
URK Een 34-jarige inwoner van de Oude Dijk maakte zondagavond zoveel muzieklawaai, dat de buurt erover klaagde. Omdat de politie hem dit weekeinde al eerder had gewaarschuwd wegens geluidsoverlast, is de complete geluidsinstallatie in beslag genomen en wordt er tegen de verdachte proces-verbaal opgemaakt.

Frontale botsing tussen twee brommers
ALMERE Een 20-jarige bromfietser uit Almere kwam zondagavond in een flauwe bocht in een fietspad in het Koningin Beatrixpark twee bromfietssters tegen. De voorste bromfietsster week uit maar de achterste, een 16-jarige inwoonster van Almere, kon de man niet meer ontwijken, waarna beide bromfietsen frontaal op elkaar reden. De bromfietsster maakte een voorwaartse salto en kwam hard op de grond terecht. Zij is met hoofd- en nekletsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

EO