Ingezonden persbericht


Persbericht

24 maart 2003

Parity benoemt Mijke Willems tot Marketing Manager ~ organisatiebreed marketingbeleid verenigt business units ~

Parity Group, internationale aanbieder van ICT-oplossingen en services, heeft Mijke Willems aangesteld als marketingverantwoordelijke voor de Benelux. In deze functie gaat zij een nieuwe marketingafdeling opzetten binnen de Benelux vestiging van Parity in Nieuwegein.

Mijke Willems werkte voorheen als Marketing Manager bij Chryos Finance Technology, waar zij de marketingafdeling heeft opgezet. Daarvoor was zij als Senior Marketing Executive bij Screen Consultants verantwoordelijk voor de organisatie en marketing van financial software congressen in Europa.

"Bij Parity ben ik verantwoordelijk voor het structureren van alle marketingactiviteiten in de Benelux", aldus Willems. "Ik zie het als een grote uitdaging om het marketingbeleid, dat tot nu toe door de verschillende business units apart ontwikkeld en uitgevoerd werd, volledig in lijn te brengen met de missie van Parity om een totaalpakket aan ICT-oplossingen te bieden."

( 144 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Parity Solutions B.V.
Parity Group is een toonaangevende internationale ICT-dienstverlener die technisch personeel, training en human capital managementoplossingen aanbiedt. De groep heeft meer dan 30 kantoren in de Verenigde Staten en Europa en is actief in drie deelgebieden:

Business Solutions ontwerpt, bouwt en bestuurt complete systemen met verschillende zakelijke functies. Parity consultants, gespecialiseerd in interactive commerce, CRM, content management, web-enabled security en applications management, bieden daarbij ondersteuning in diverse verticale sectoren. Doelstelling is hierbij optimaal rendement behalen op investeringen.

Resourcing Solutions levert als zakelijke dienstverlener vast en interim technisch personeel. De divisie adviseert bedrijven hoe ze de aanwezige kennis en de kwaliteiten van hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ze biedt haar klanten bovendien de technologie en geeft advies om zoveel mogelijk te halen uit hun externe leveranciers en interne resources.

De divisie Training biedt kant-en-klare en op maat gemaakte opleidingen in technologie, management en zakelijke vaardigheden in verschillende trainingscentra. Door traditionele leervormen voor het beste resultaat te combineren met e-learning, biedt Parity bovendien volledig geïntegreerde trainingsoplossingen op basis van outsourcing. Meer informatie: www.parity.nl

Voor fotografie en verdere persinformatie, kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com

Voor meer informatie over Parity kunt u contact opnemen met: Mijke Willems:
Tel: 030 609 51 01
E-mail: m.willems@paritysolutions.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com