Grafinet


PERSBERICHT d.d. 11 maart 2003.

AGC Deltadruk wordt Delta MediaCenter

Thieme MediaCenter Rotterdam, een onderneming van Thieme GrafiMedia Groep, heeft overeenstemming bereikt met de curator aangaande de doorstart van AGC Deltadruk. Het op 4 maart jl. failliet verklaarde AGC Deltadruk zal als zelfstandige unit onder de naam Delta MediaCenter functioneren.

Voormalig directeur Theo Jansen van AGC Deltadruk neemt de commercie onder zijn hoede. De relaties van het voormalige AGC Deltadruk worden ook in de toekomst door de bekende professionele medewerkers bediend. Thieme MediaCenter versterkt met deze uitbreiding het succesvolle totaalconcept.
Het bedrijf beschikt over specialisten op álle terreinen van communicatie, zoals creatie, realisatie, productie, opslag, distributie en exploitatie van zowel communicatiemiddelen als mediadiensten.
Voor steeds meer relaties wordt het complete traject - van concept tot verzending - verzorgd. De inzet van het Thiemeconcept EASY(TM) leidt daarbij tot belangrijke besparingen.
Evenals de overige 13 grafische en mediabedrijven van Thieme GrafiMedia Groep profileert Thieme MediaCenter zich in toenemende mate met innovatieve dienstverlening waarbij ICT-toepassingen een sleutelrol spelen.

---