NU'91


NU91 op de Medica

Vier dagen lang was NU91 prominent aanwezig op de Medica. De opvallende gele kleur en de grote ballonnen waren voor veel mensen aanleiding om een kijkje te nemen in de NU91-stand. Met een dikke 5.000 bezoekers elke dag, hebben we ontzettend veel informatie uitgedeeld. En dankzij de enthousiaste standbemanning zijn er ook een flink aantal nieuwe leden bijgekomen.

Gelukkig zie je bij steeds meer mensen een teken van herkenning als zij de NU91-stand zien, maar tot onze verbazing komen we toch steeds weer verpleegkundigen of verzorgenden tegen die nog nooit van ons hebben gehoord. Een belangrijke reden dus om actief door te gaan met onze activiteiten op beurzen!

Naast alle activiteiten op de stand, nam Ria von Bönninghausen op dinsdag ook deel aan een politiek debat en op woensdag en donderdag gaf Jules de Wijs twee workshops onder de titel "de Ondernemingsraad in zorginstellingen".

Wil je ook actief worden binnen de werkgroep werving en voorlichting? Neem dan contact op met een districtsmedewerker in je district.