Ingezonden persbericht

Persbericht

COSA Solutions verandert naam in TRANSFLOW
door krachtenbundeling op het gebied van informatielogistiek

Vianen, 24 maart 2003 - - COSA Solutions B.V. heeft onlangs haar naam veranderd in TRANSFLOW Nederland B.V. Aanleiding hiertoe is de krachtenbundeling van enkele Europese bedrijven tot één organisatie, de TRANSFLOW Groep. Hieronder vallen onder andere COSA Solutions, Transflow AG, LEY, Seven, Ratiolabel en ICS; organisaties die gespecialiseerd zijn in vele aspecten van informatie- en datastromen. Door de krachtenbundeling is TRANSFLOW nu één van de belangrijkste leveranciers van totaaloplossingen op het gebied van informatielogistiek.

"Door de unieke samenwerking van verschillende gespecialiseerde organisaties kunnen we nog beter complete oplossingen bieden. Het gaat om oplossingen die zijn toegespitst op individuele problemen van specifieke bedrijven. TRANSFLOW Nederland is toonaangevend in het doorgronden, weergeven, analyseren en sturen van logistieke en administratieve kernprocessen. Er is een zeer breed scala aan standaard pakketten en diensten voorhanden waardoor én waarmee we voor elk individueel, probleem een oplossing op maat kunnen bieden. Door het samensmelten tot de TRANSFLOW Groep zijn we nog beter in staat om binnen een korte tijd een leidende positie in de nationale en internationale markt te verwerven", stelt Sybrand Jongejans, Managing Director van TRANSFLOW Nederland B.V.

TRANSFLOW Nederland B.V. - Havenweg 24 A, 4131 NM Vianen Telefoon: 0347 - 324624, e-mail: info@transflow.nl, website www.transflow.nl