Gemeente Uithoorn

Instellen parkeerverbod nicolaas beetslaan Uithoorn

Burgemeester en wethouders hebben besloten om op de garagepleinen aan de zuidwestzijde van de Nicolaas Beetslaan en op/langs de verbindingswegen tussen deze garagepleinen en de Nicolaas Beetslaan een parkeerverbod in te stellen. De borden die nu het inrijverbod aangeven aan het begin van de verbindingswegen naar de garagepleinen worden verwijderd.

Het verkeersbesluit dat hiervoor is genomen is in te zien bij het gemeentelijk informatiecentrum in het gemeentehuis. Belanghebbenden kunnen een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders binnen zes weken na 26 maart 2003.
Een dergelijk bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Wel bestaat de mogelijkheid om de voorzitter van de sector bestuursrecht van de rechtbank, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, om een voorlopige voorziening te vragen.
Een gemotiveerd verzoekschrift kan de belanghebbende daartoe tot hem richten. Voor de behandeling van een verzoekschrift brengt de rechtbank kosten in rekening.