Politie ZeelandO-1965-2003 AANRIJDING ZIERIKZEE

Maandag rond 13.20 uur vond er in de Kaersemakerstraat te Zierikzee een aanrijding tussen een vrachtauto en een personenauto plaats.
Een 51-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goes stond met zijn 13 meter lange vrachtwagen in de Kaersemakerstraat stil om goederen te lossen. Hij reed op een gegeven moment schuin weg, bij deze manoeuvre raakte hij een 34-jarige automobilist uit Zierikzee, die net bezig was om de vrachtwagen in te halen en gestopt was.
Alleen de auto liep aan de linkervoorzijde beschadigd.

Z-1966-2003 DIERENMISHANDELING
In de nacht van zaterdag op zondag is een poes uit de Poorterslaan te Hulst vergiftigd door het eten van vlees met daarin gifkorrels.
De eigenaar is met de kat naar de dierenarts geweest en deze trof het vlees in de maag aan.
Er werd aangifte gedaan, de poes heeft het overleefd.
Tevens kwam er vandaag (maandag) nog een melding binnen van een vergiftigde kat in de Poorterslaan.
De kat heeft het overleefd.

O-1967-2003 DIEFSTAL HANDTAS UIT AUTO
Uit een afgesloten auto geparkeerd op de Brouwersdam te Scharendijke werd zondag tussen 15.00 uur en 15.30 uur een handtas weggenomen.
In de handtas zat een gsm, een portemonnee met daarin enkele tientallen euro's, een bankpas en een sleutelbos. Andere waardevolle spullen liet men liggen.

Z-1968-2003 KOP/STAART 3 AUTO'S
Maandag rond 12.10 uur liepen 3 personenauto's door een aanrijding op de
Mr. F.J. Haarmanweg te Terneuzen allen blikschade op.
Een 74-jarige Middelburger reed over de Mr. F.J. Haarmanweg komende uit de richting van de Rooseveltlaan. Voor hem in dezelfde richting reden een 47-jarige vrouw uit Hulst en een 23-jarige man uit Axel. Door de noodzaak van het verkeer remde de 23-jarige automobilist, de 47-jarige vrouw bemerkte dit te laat en botste op haar voorganger, vervolgens botste de Middelburger weer op zijn voorgangerster.
Ten tijde van het ongeval werden de achterzijden van de vermelde auto's beschenen door een felle zon, hierdoor warden de remlichten moeilijk zichtbaar.
Er raakte niemand gewond.

O-1969-2003 BEKEURING
Een 32-jarige man uit de gemeente Borsele heeft maandagmiddag op de N289 te Kruiningen een boete gekregen van E 57.
Hij reed met een landbouwvoertuig (tractor en tweewielige aanhanger met zand) op de autoweg tussen de N60 en Luchtenburg.


Politie Zeeland