Ingezonden persbericht


Naar nu bekend is geworden, zal eetcafé "Dimple's" in Rotterdam-Centrum niet op 1 april worden geopend maar op een later tijdstip. Wij verzoeken u onderstaand persbericht, dat gisteren is verzonden, niet te plaatsen. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Schaap
Mediahuis, Amersfoort

Persbericht



Amersfoort, 25 maart 2003

Filippijnse Elsa Naval verruimt openingstijden

Eetcafé Dimple's in Rotterdam Centrum krijgt nieuwe eigenaar

ROSMALEN - Eetcafé Dimple's in Rotterdam Centrum heeft in de persoon van de Filippijnse onderneemster Elsa Naval (41) een nieuwe, enthousiaste eigenaar gevonden. De officiële (her)opening vindt plaats op dinsdag 1 april.

De vorige eigenares, Truus den Boer, heeft Dimple's zeven jaar lang geëxploiteerd. Onder haar beheer was het eetcafé alleen geopend tijdens werkdagen. De nieuwe eigenares verruimt de openingstijden: Dimple's zal voortaan ook in het weekend zijn deuren open.

Omdat de horecagelegenheid in het zakenhart van Rotterdam is gevestigd, wil Elsa Naval ook de catering voor bedrijven in de omgeving gaan verzorgen. ,,Via Klaassen Vastgoed BV in Rosmalen, de bemiddelende partij, is de verkoop snel en voor beide partijen naar volle tevredenheid geregeld", aldus de nieuwe eigenares, die eerder café 'Kaligayahan' in Rotterdam beheerde.

Dimple's omvat een gezellig eetgedeelte en een cafégedeelte. Het eetcafé is tevens in het bezit van een terrasvergunning.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht