GELATINE MANUFACTURERS EUROPE

Collageen injecteren:Moet wie mooi wil zijn altijd pijn lijden

Brussel / Frankfurt, March 25 /PRNewswire/ --


- Een nieuwe en aangename manier voor een mooie huid: Drinkbaar collageen uit gelatine

Collageen is een belangrijke vochtinbrenger voor de huid, met als bijzonder effect dat het direct van binnenuit werkt. Het is gebruikelijk collageen regelmatig te injecteren. Maar wie wil nu graag pijn lijden om mooi te zijn? Er is nu een veel plezieriger en natuurlijker manier! De nieuwe trend is drinkbaar collageen uit gelatine. Het collageen eiwit komt met haar hoge werkingsgraad direct in het bindweefsel. Precies daar waar het nodig is, zorgt het voor natuurlijke schoonheid van binnenuit.

Collageen eiwit is een lichaamseigen eiwit, dat zorgt voor een strakke en stevige huid. Het bindt water en houdt zo het vocht in de huid vast. De huid wordt glad en fluweelzacht. Vanaf 25 jaar begint de huid te verouderen en vermindert het collageen in de huid. Het overblijvende collageen is niet meer zo effectief. Vanaf dit moment is wat hulp nodig om mooi te blijven. Het hoogwaardige eiwit gelatine ondersteunt het bindweefsel en zorgt voor een strakke en gladde huid.

Wie mooi wil zijn, hoeft geen pijn meer te lijden

Drinkbare gelatine komt direct in de bloedsomloop en bereikt vandaar meteen het bindweefsel. De aminozuren Glycerine en Proline, die gelatine in geconcentreerde vorm bevat, bouwen het bindweefsel op. Het eiwit zorgt eveneens voor een betere hydratatie van de huid, waardoor minder rimpels ontstaan. Door de opname van gelatine, vermindert de diepte van reeds ontstane rimpels.

Nog een voordeel voor wie mooi wil zijn: gelatine versterkt het haar en verleent het een zijdeachtige glans. Ook de vingernagels worden sterker, breken minder snel en laten zich gemakkelijk verzorgen. Specialisten bevelen voor een natuurlijke schoonheid een dagelijks inname van tien gram collageeneiwit aan. Drinkgelatine in poedervorm is verkrijgbaar bij de drogist, het reformhuis en de apotheek.

Informatie en beelmateriaal:
http://www.prnewswire.co.uk/newsindex.shtml?/cgi/news/pictures

ECC Kohtes Klewes, Frankfurt, Friederike Einig, Tel: +49 (0)69 242 86-140 Fax: +49 (0)69 242 86-250, E-mail:
Friederike.Einig@ecc-group.com , www.gelatine.org

25 mrt 03 10:00