Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-03-2003 Persberichten district Heuvelrug, 09.55 uur

Aanrijding

VEENENDAAL- Maandagmiddag vond op de kruising Kerkeweg/ Eikenlaan een aanrijding plaats. Omstreeks 12.00 uur kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing.

Een 54-jarige automobiliste uit Ede reed op de Eikenlaan komende vanuit de richting Lindelaan. Een 25-jarige motorrijder reed op de Kerkeweg in de richting van de Cuneraweg. Op de kruising Kerkeweg/ Eikenlaan liet de auto de motor niet voorgaan en er ontstond een aanrijding. Als gevolg van het ongeval is de motorrijder met een flinke wond aan zijn knie vervoerd naar het Gelderse Valei ziekenhuis.

Gewapende overval

RHENEN- Maandagmorgen vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Utrechstestraatweg. Omstreeks 06.15 uur kwamen 2 personen met bedekte gezichten het tankstation inlopen. Ze bedreigden het aanwezige personeel met een mes en vroegen om geld. Ze kregen een geldbedrag en de personen verdwenen weer. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met District Heuvelrug, 0900-8844

Verkeerscontrole

LEERSUM- In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een alcoholcontrole gehouden. Tussen 00.15 en 00.45 uur hebben ze deze uitgevoerd op de Rijksstraatweg. Er zijn 15 bestuurders gecontroleerd. Allen bliezen een P en hadden niet (teveel) gedronken.

DOORN- Op de Leersumsestraatweg is maandagmorgen een snelheidscontrole gehouden. Tussen 08.15 en 10.45 uur vond deze plaats. Totaal zijn er 1166 voertuigen gecontroleerd. Hiervan waren er 45 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid was 104 km/u, waar 80 km/u is toegestaan.