Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
25 maart 2003


Elburg - Diefstal uit auto
Op 24 maart deed een 61 jarige man uit Elburg aangifte van diefstal uit zijn auto. De auto stond aan de Smeesteeg en er was een ruit ingegooid. Weggenomen is een agenda.


Putten - Diefstal uit woning

Op 24 maart deed een 70 jarige vrouw uit Putten aangifte van diefstal uit haar woning aan de Dominee de Jagerstraat. De vrouw was een kwartiertje buiten gewest en had de keukendeur niet afgesloten. Weggenomen zijn een portemonnee met een inhoud van E 50 en een bankpasje.


Ermelo - Verkeersongeval

Op 24 maart reed een 49 jarige man uit Ermelo met zijn vrachtwagen over de Prins Hendriklaan. Bij de kruising met de Julianalaan wilde hij linksaf rijden, en liet daarbij een fietser voorgaan. Terwijl hij de kruising opreed zag hij opeens nog een man op de fiets en remde, maar raakte de man nog net. De fietser een 78 jarige man uit Ermelo kwam ten val en is door de ambulance met een hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.


Harderwijk - Diefstal uit bedrijf

Op 24 maart deed een 32 jarige vrouw uit Harderwijk aangifte van diefstal uit haar bedrijf aan de Donkerstraat. Er was een ruit ingeslagen aan de achterkant en weggenomen zijn. Een Beamer met koffer en 12 paar schoenen. De totale schade is nog niet bekend.

Harderwijk - Diefstal uit bedrijf
Op 24 maart deed een 23 jarige man uit Harderwijk aangifte van diefstal bij het bedrijf waar hij werkt aan de Donkerstraat. Door een ruit in te slaan is men naar binnen gekomen. Weggenomen zijn sloffen sigaretten, postzegels, telefoonkaarten, strippenkaarten en boekenbonnen. De totale schade is nog niet bekend en de politie stelt een onderzoek in.

038-375 10 50 ---- --