Politie Zeeland



Z-1974-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD


Op de Erasmusweg te Cadzand is maandagavond van een 35-jarige automobilist uit de gemeente Sluis het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Daar een blaastest tot twee keer toe mislukte, werd een bloedproef afgenomen en zijn rijbewijs ingevorderd.



O-1975-2003 RIJBEWIJS INGENOMEN


Van een 35-jarige automobilist uit Terneuzen is in de nacht van maandag/dinsdag op de A58 t.h.v. Goes het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
De automobilist trok de aandacht van agenten toen hij plotseling naar links stuurde juist op het moment dat hij door de surveillanceauto werd gepasseerd. Hierop kreeg de 35-jarige bestuurder een stopteken. Daar zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt.



W-1976-2003 ONDER INVLOED


Een 43-jarige Vlissingse automobilist is in de nacht van maandag/dinsdag op de Bloemenlaan in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.



Z-1977-2003 ONDER INVLOED


Op de Norbertijnenstraat te Hengstdijk is dinsdag rond 02.00 uur een 32-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.



O-1978-2003 DIEFSTAL GEREEDSCHAP


Tussen maandag 20.00 uur en dinsdagmorgen is ingebroken in een bedrijfspand aan de Kerkring te Nieuwerkerk.
Uit het pand werd gereedschap weggenomen van een nog onbekende waarde. Braakschade is eveneens onbekend.





Politie Zeeland