Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Amsterdam, 25 maart 2003

Garuda indonesia past vliegroute aan

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, heeft per direct haar route naar Indonesië aangepast in verband met de crisis in Irak. Garuda kiest voor alle vluchten naar Singapore en Jakarta voor de noordelijke route over Rusland. De vliegtijd is ongewijzigd en alle vluchten worden volgens schema uitgevoerd. Deze gewijzigde route blijft van kracht voor de duur van de Irak crisis.

Vluchtwijzigingen en meer informatie
Voor het wijzigen van vluchten gedurende deze periode heeft Garuda Indonesia versoepelde voorwaarden opgesteld. Zie voor meer informatie over Garuda Indonesia, de voorwaarden en de dienstregeling: www.garuda-indonesia.nl of bel voor reserveringen 020 5502640.

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië met meerdere rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Indonesië. De luchtvaart-maatschappij beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400 en Airbus 330-300, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Informatie over de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl of bel voor reserveringen 020 5502640.



Ingezonden persbericht