Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-03-2003 Persbericht verkeersongeval te Sittard (HP 16.30 uur) Dinsdag 25 maart 2003

Sittard, gewond bij verkeersongeval.

Dinsdagmorgen 25 maart 2003 heeft op de Morgenstraat te Sittard een verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurster bleek onder invloed zijn auto te hebben bestuurd.
Omstreeks 06.45 uur reed een personenauto op de Morgenstraat te Sittard tegen een bloembak aan waardoor de auto zware schade opliep. De gewaarschuwde politie stelde vast dat de 43 jarige bestuurster woonachtig te Sittard behoorlijk naar het gebruik van alcohol rook. Een alcohol blaastest bevestigde het alcoholgebruik van de bestuurster. Omdat zij gewond was aan haar hoofd werd zij door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling werd zij ter observatie opgenomen. Een politiearts heeft van de bestuurster een bloedproef genomen. Het bloedmonster is voor het vaststellen van het alcoholpromillage gezonden naar het Nederlands Forensisch instituut te Rijswijk. Tegen de inwoonster van Sittard wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed. Haar rijbewijs werd in beslaggenomen. Haar zwaar beschadigde auto diende door een bergingsbedrijf te worden weggesleept.