Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 25-03-2003 Persberichten district Land van Cuijk

VERDACHTE INBRAAK AUTO AANGEHOUDEN, Cuijk

De politie heeft maandagmiddag een 49-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op de Nielt in Cuijk. De man wordt er van verdacht in de nacht van maandag 10 maart op dinsdag 11 maart ingebroken te hebben in een auto die geparkeerd stond op het kleefkruid. Bij de aanhouding van de verdachte trof de politie eveneens een scherp voorwerp aan dat vermoedelijk gebruikt is om de auto te openen. De verdachte is voor verder onderzoek inverzekeringgesteld.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Katwijk

Maandagnacht is een 37-jarige automobilist uit Hoorn zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De politie betrapte de man op de Korte Ooijen in Katwijk op het rijden onder invloed. De man had ruim driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Hij kreeg een rijverbod van negen uur, hij moest zijn rijbewijs inleveren en er werd proces-verbaal opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE, Cuijk

De politie heeft dinsdagochtend een snelheidscontrole gehouden op diverse plaatsen in Cuijk. OP de Maasboulebard hield iedereen zich aan de toegestane snelheid van 80 km/u. OP de Hapsebaan wereden zeven automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 68 km/u terwijl 50 km/u is toegestaan. Op de Katwijkseweg kregen twee automobilisten een bekeuring. Één van hen reed 95 km/u terwijl 80 km/u is toegestaan.