Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 25-03-2003 Persberichten district De Leijgraaf

MAN AANGEHOUDEN VOOR VALSE LEGITIMATIE, Veghel

De politie heeft maandagmiddag een 30-jarige man met de Bulgaarse nationaliteit aangehouden. De man had zich bij het inschrijven bij een uitzendbureau aan de Hoofdstraat in Veghel middels een vals identiteitsbewijs gelegitimeerd. De man is overgedragen aan de vreemdelingendienst.

MAN BEKEND INBRAAK, Uden

De politie heeft maandagmiddag een 25-jarige inwoner van Uden aangehouden. De man kwam meldde zich op het politiebureau en bekende daar dat hij vrijdag 21 maart ingebroken had in de woning van zijn ex-vriendin aan de Abdijlaan in Uden. Bij die inbraak werden ondermeer de TV en stereoinstallatie ontvreemd. Na onderzoek bleek de man ook nog een straf van 10 weken uit te moeten zitten. Hij is inverzekeringgesteld.

RIJBEWIJS KWIJT, Odiliapeel

Een 54-jarige automobilist uit Helmond heeft maandagavond zijn rijbewijs in moeten leveren bij een snelheidscontrole op de Middenpeelweg in Odiliapeel. De man reed 137 km/u daar waar 80 km/u is toegestaan.

Vandaag moest een 59-jarige automobilist uit Zelzate(B) zijn rijbewijs

inleveren. Bij een snelheidscontrole op dezelfde weg in Odiliapeel bleek hij met een snelheid te rijden van 136 kilometer per uur.