Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-03-2003 Persberichten district Aa & Dommel

JONGEREN BEKENNEN VERNIELINGEN, Vught

De politie heeft de afgelopen dagen in totaal elf jongeren gehoord inzake vernielingen aan een leegstaand schoolgebouw aan de Theresialaan in Vught. Sinds januari van dit jaar werden regelmatig de ruiten van het gebouw ingegooid. Ook werden binnen in het gebouw enkele vernielingen gepleegd. De jongeren, variërend in de leeftijd van 11tot 17 jaar en allen afkomstig uit Vught, hebben de vernielingen bekend. Zij worden voorgedragen voor alternatieve strafafhandeling.

AUTOMOBILISTEN BOTSEN OP ELKAAR, Sint-Michielsgestel

Een 34-jarige automobiliste uit Sint-Michielsgestel is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Papaverstraat in haar woonplaats. De vrouw kwam vanuit de richting Pijnappellaan en ging in de richting van de Papaverstraat. Ze zag een 49-jarige automobilist uit Sint-Michielsgestel die op de Papaverstraat reed te laat waardoor een aanrijding ontstond.

BROMFIETSER GEWOND, Vught

Bij een aanrijding op de kruising Laagstraat/Repelweg in Vught is maandagavond een 16-jarige bromfietser uit die plaats gewond geraakt. Een 20-jarige Boxtelse automobiliste reed vanuit de richting Molenstraat in de richting van de Laagstraat. Op de kruising stopte ze om verkeer dat voorrang heeft, voor te laten gaan. Toen een personenauto, die voor haar van links kwam ,afsloeg in de richting van de Repelweg, trok de Boxtelse op. Daarbij zag ze echter het slachtoffer die achter de afslaande auto reed, over het hoofd. Daarop ontstond een aanrijding. De bromfietser is met vermoedelijk beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.