Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 25-03-2003 Persberichten district Den Bosch

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagmiddag een 28-jarige inwoner van Zaltbommel aangehouden. Medewerkers van een winkel aan de Schapenmarkt in `s-Hertogenbosch betrapte de man toen hij met twintig kledingstukken de winkel uit liep. De man liep hard weg, maar kon door de medewerkers en een aantal omstanders alsnog op de Maijweg aangehouden worden. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

AUTOMOBILIST HEEFT NOG VONNIS OPENSTAAN, `s-Hertogenbosch

Een 21-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandagavond aangehouden op de Kasteeldreef in `s-Hertogenbosch. Toen de politie de man controleerde bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tevens bleek hij nog een gevangenisstraf van dertien dagen open had staan. Daarop is hij aangehouden en ingesloten. Voor het rijden zonder rijbewijs wordt proces-verbaal opgemaakt.

MAN VERDACHT VAN TWEE WINKELDIEFSTALLEN, `s-Hertogenbosch

Een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is dinsdagochtend aangehouden aan de Schapenmarkt in `s-Hertogenbosch. Medewerkers van een winkel beptrapte de man toen hij twee paar schoenen ter waarde van EUR 24,95 wegnam zonder te betalen. Onderzoek op het bureau wees uit dat de man ook schoenen en gereedschap afkomstig van een andere winkel aan de Pensmarkt bij zich had. Ook deze goederen bleken van diefstal afkomstig. De verdachte is ingesloten.