Frankrijks meest gastvriendelijke logeeradressen in beeld

HEERHUGOWAARD, 20030325 -- De beste en meest gastvriendelijke bed & breakfastadressen van Frankrijk worden gepresenteerd in 'De leukste logeeradressen in Frankrijk'. Voor wie zijn vakantie naar Frankrijk in een prettige sfeer door wil brengen, vormt de gids een ideaal overzicht met 622 landhuizen, kastelen, boerderijen en appartementen waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het boekwerk ligt vanaf deze week in de (reis-)boekhandel.

De gids bevat actuele beschrijvingen van de logementen, met kleurenfoto's. Bij elk adres staan prijsinformatie, vrijetijdsmogelijkheden en een routebeschrijving vermeld.

De in het boekwerk genoemde adressen worden jaarlijks geïnspecteerd door Bed & Breakfast France (BAB). De gebruiker van de gids kan er vanuit gaan dat ieder beschreven adres aan hoge kwaliteitseisen voldoet. 'De leukste logeeradressen in Frankrijk' is ideaal voor de vakantieganger die op zoek is naar een gastvriendelijk verblijf. In elk van de beschreven accommodaties kan de bezoeker rekenen op een persoonlijke ontvangst door de eigenaar. En om de vriendelijke gastheer en -vrouw niet te ontrieven bevat 'De leukste logeeradressen in Frankrijk' een begroetingslandkaart, waarop vermeld staat hoeveel zoenen in welke streek gebruikelijk zijn.

De editie van 2003 is uitgebreid met 167 nieuwe adressen én een top 50 van de leukste en mooiste bed & breakfastadressen. Deze zijn in de gids voorzien van het Golden BAB Logo. Ook het Franse verkeersbureau Maison de la France heeft medewerking verleend aan deze uitgave. Een aantal logementen heeft het Bonjour-logo toegewezen gekregen. Dit is een keurmerk voor bijzonder gastvriendelijke adressen die het vriendelijke gezicht van Frankrijk proberen te benadrukken.

'De leukste logeeradressen in Frankrijk' ligt vanaf deze week in de (reis-)boekhandel. Het ISBN-nummer waarmee het boekwerk besteld kan worden is 90 80 62 11 53. Ook is de gids bij de ANWB-winkels verkrijgbaar en via www.zimmerfrei.nl.