---
ON Technology Benelux betreedt Wereld van IT Beheer
---

Apeldoorn, 10/02/2003

ON Technology Benelux presenteert zich op 26 en 27 maart 2003 op de zevende editie van de Wereld van IT Beheer. Op het symposium, dat door Ten Hagen & Stam in de Amsterdamse RAI georganiseerd wordt, kan IT beherend Nederland kennismaken met ON Technology en zijn voornaamste producten. Met ON Command CCM, ON Command Discovery, ON Command Remote en Desktop DNA kunnen ondernemingen en service providers de volledige levenscyclus van computersystemen binnen grootschalige bedrijfsnetwerken beheren.

Coen Kijk in de Vegt, country manager ON Technology Benelux: "IT beheerders moeten met minder mensen steeds complexere systemen beheren. Dan is het van de gekke dat voor relatief routinematige taken als het herinstalleren van (besturings)systemen, software-distributie en uitvoeren van upgrades nog steeds mensen met cd-roms rondrennen, -rijden of -vliegen. Dit kan ook met één druk op de knop remote en hardware-onafhankelijk gedaan worden met de door ons gevoerde producten, wat direct interessante besparingen oplevert."
---
END

---
Over ON Technology
Met de oplossingen van ON Technology (NASDAQ: ONTC) kunnen in een zeer kort tijdsbestek applicaties,
besturingssystemen en informatie op desktops, laptops, draagbare toestellen en servers geïnstalleerd, geconfigureerd, beheerd en hersteld worden.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM wordt momenteel gebruikt om software te distribueren naar en te beheren binnen meer dan 975,000 computersystemen, verspreid over 700 organisaties wereldwijd. ON Technology rekent Deutsche Telekom AG, Credit Suisse, Winterthur Insurances, Volvo Group, Goodyear, Universal Studios, RTL Group, Pfizer, Stockholm Hospital District en Airport Munich tot zijn klanten. In de Benelux zijn het Academisch Ziekenhuis Brussel, Boer & Croon, Banque Artesia, Koninklijke Mosa en het FNV enkele belangrijke referenties.
Distributiepartners, systeemintegratoren en
serviceproviders over de hele wereld gebruiken ON Command CCM om outsourcing-diensten sneller en goedkoper aan te kunnen bieden en technologie-upgrades van hun klanten op te voeren. Daarnaast bestaan er strategische en technologische allianties met bedrijven als Getronics, Siemens Business Services, IBM Global Services, T-Systems, Unisys, Dell Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Meer informatie is te vinden op de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor nadere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Boogschutterstraat 9a, 7324 AE Apeldoorn
Tel: 31 55 50 67 300, GSM: 31 6 21 25 4162 of onbenelux@on.com
Journalisten
NewsEngine PR
Ineke Tiesinga
Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam
Tel: 31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:ONT0046-110CBA