Gemeente Rotterdam

Gemeenteraad: Raadcommissies: Commissie Wijken en Buitenruimte: Agenda commissie Wijken en Buitenruimte

Op woensdag 26 maart vergadert de commissie om 09.30 uur in kamer 7 van het Stadhuis aan de Coolsingel 40 . Vragen aan de commissie dienen uiterlijk twee werkdagen voor de dag waarop de vergadering wordt gehouden schriftelijk te worden ingediend bij de secretaris van de commissie, mevrouw F. Holleman, tel.nr. 417 29 19, fax 417 91 61.

Op de agenda staan de volgende punten: 1. Opening en mededelingen
2. Vaststellen agenda
3. Vragenhalfuurtje
4. Informatie omtrent aanpak wateroverlast Centrum Mevrouw Paula Verhoeven (GW) verzorgt een presentatie. 5. Jaarplan 2003 onderhoud Centrum
De commissie wordt desgevraagd inzicht gegeven in het onderhoudsplan dat in 2003 zal worden uitgevoerd aan openbare wegen, groen, watergangen en speelplaatsen in het centrum. Tijdens de vergadering is een vertegenwoordiger van GW aanwezig. 6. Nulmeting en mijlpalen Collegedoelstellingen 2002-2006 Het presidium heeft voorgesteld het raadsvoorstel primair te behandelen in de commissie Bestuur en Veiligheid en de overige commissies in de gelegenheid te stellen in te gaan op de onderwerpen die hun portefeuille betreffen. Voor de commissie Wijken en Buitenruimte ligt de nadruk op prioriteit 18 "schoon en heel". Wethouder Bolsius is gevraagd de commissie nader te informeren over de 0- meting die in november-december 2002 over de gehele stad (per deelgemeente/wijk) is uitgevoerd. 7. Concept Raadvoorstel Rommelig Rotterdam
Na behandeling in de commissie Wijken en Buitenruimte op 22 januari het aangepaste voorstel. Ter agendering in de gemeenteraad op 3 april.
8. Investeringsplan 2003
Het presidium heeft voorgesteld het raadsvoorstel van het college primair te behandelen in de commissie Middelen en de overige commissies in de gelegenheid te stellen in te gaan op de investeringen die hun portefeuille betreffen. 9. Voorstel van mogelijke werkbezoeken voor de commissie Wijken en Buitenruimte.Naast 9 april wordt hierbij gedacht aan 28 mei 2003, 10 september 2003, 8 oktober 2003 en 26 november. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de behandeling van de voorjaarsnota en bebegrotingsbehandeling.
10. Lijst van ingekomen stukken
11. Besluitenlijst van 22 januari 2003
12. Replijst
13. Rondvraag

Meer informatie:


* Openbare vergaderingen

* Bestuur en Veiligheid

* Cultuur en Sport

* Economie, Haven en Milieu

* Fysieke Infrastructuur en Verkeer

* Middelen

* Sociale Zaken en Onderwijs

* Wijken en Buitenruimte
+ Agenda
+ Vergaderdata