Ingezonden persbericht


- PERSBERICHT -

Iso 9001: 2000-certificaat voor software development center

Atos origin technical automation

Utrecht, 26 maart 2003 -- Atos Origin heeft het ISO 9001: 2000-certificaat ontvangen voor de kwaliteit van de dienstverlening van het Software Development Center van Atos Origin Technical Automation Utrecht. Dit certificaat volgt op een succesvolle audit door Lloyds Register Quality Assurance in januari 2003.

Atos Origin Technical Automation heeft gedurende twee decennia een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige softwareoplossingen: van systemen voor operationele ondersteuning, training- en simulatiesystemen tot wetenschappelijke softwareoplossingen en embedded software voor toepassingen in de industriële of consumentenmarkt. Technical Automation telt ruim 250 professionals die deskundig zijn in de ontwikkeling van hoogwaardige softwareoplossingen voor complexe en multidisciplinaire trajecten. Het Software Development Center is sinds januari 2002 onderdeel van Technical Automation Utrecht en heeft als specialisatie het ontwikkelen en onderhouden van software voor telefooncentrales in GSM-communicatienetwerken.

"Het ISO 9001-certifcaat is een zeer positief signaal waaruit blijkt dat we in staat zijn hoogwaardige softwareoplossingen te ontwikkelen die een waarborg zijn voor kwaliteit en continuïteit. Met de integratie van het GSM MSC Software Development Center in Technical Automation is hiervoor twee jaar geleden het fundament gelegd. De certificering toont aan dat we op de juiste weg zijn met de ontwikkeling van kwalitatieve softwareproducten voor onze klanten", stelt Aad Vredenbregt, Manager van Atos Origin Technical Automation. "De ISO-certificering draagt bij aan een verdere versterking van onze marktpositie en is een illustratie van onze ambitie onze klanten duurzame en hoogwaardige softwareoplossingen te bieden, waar ook ter wereld."

Over Atos Origin
Atos Origin, een toonaangevende internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat om hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations, inclusief outsourcing en on-line services. In augustus 2002 nam Atos Origin KPMG Consulting in Nederland en het Verenigd Koninkrijk over, die nu onder de naam Atos KPMG Consulting opereren. Atos Origin realiseert jaarlijks verkopen van meer dan ¤ 3,2 miljard. Het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan dertig landen met een werknemersaantal van meer dan 30.000, van wie ruim 9.000 in Nederland. Tot haar klanten behoren onder meer ABN-Amro, Acordis, Akzo Nobel, Alstom, BNP Paribas, British Petroleum, Cegetel/Vivendi, Credit Lyonnais, Eneco Energie, Euronext, Fiat, ICI, ING, KPN, Lucent Technologies, Philip Morris, Philips, Pinault/Printemps/Redoute, Renault, Royal Bank of Scotland, Saudi Aramco, Shell, UBS-Warburg, Unilever, Vivendi Universal, Vodafone en Wolters Kluwer. Voor meer informatie kunt u de website van Atos Origin bezoeken op: www.atosorigin.com


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (