013 Tilburg

013 Popcentrum Tilburg
NIEUWS

Voormalig oor-uitgever nieuwe directeur 013 popcentrum

Het bestuur van 013 Popcentrum heeft Guus van Hove (1967, Luyksgestel) benoemd tot algemeen directeur van 013. Hij treedt per 1 mei in dienst. Van Hove volgt interim-directeur Fons van Iersel op, die na het vertrek van Jan Baak het poppodium op koers heeft gehouden. Van Iersel blijft overigens nog enige maanden bij 013 betrokken om onder meer samen met Van Hove de komst van de zakelijk directeur voor te bereiden.

Guus van Hove heeft ruime management- en marketingervaring opgedaan in de mediawereld. Als uitgever bij de Telegraaf Tijdschriften Groep was hij verantwoordelijk voor de muziektijdschriften OOR en Hitkrant, en het blad Privé. Tevens heeft hij het blad Starstyle geïntroduceerd.

Gezien zijn staat van dienst en de bijzonder constructieve gesprekken die met Guus van Hove zijn gevoerd, heeft het bestuur van 013 Popcentrum er alle vertrouwen in dat hij de professionalisering van de organisatie verder gestalte zal geven. Van Hove: Ik ben erg gelukkig dat ik mijn marketing- en managementervaring opgedaan in de mediasector juist bij 013 een vervolg kan geven. Een prachtig poppodium, dat niet voor niks door popmuzikanten is uitgeroepen tot het beste van Nederland.