Gemeente Alphen aan den Rijn


Werkzaamheden in het centrum

Door burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is besloten tot het instellen van tijdelijke verkeersmaatregelen in het centrum

De tijdelijke verkeersmaatregelen in het centrum van Alphen aan den Rijn zijn getroffen in verband met de sloop van het stadskantoor, de Rabobank en de bouw van het nieuwe theater en parkeergarage aan de Julianastraat. De tijdelijke verkeersmaatregelen zijn noodzakelijk om de veiligheid van de weggebruikers zo goed mogelijk te waarborgen. De Castellumstraat is afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd bouwverkeer, lijnbussen en taxis. In de Julianastraat zijn omleidingen geplaatst ten behoeve van fietsers en voetgangers. Verder is aan het begin van de Castellumstraat aan de kant van het Raoul Wallenbergplein en in de Julianstraat ter hoogte van het Burgemeester Visserpark een vooraankondiging met betrekking tot de afsluiting voor het doorgaande verkeer geplaatst.

De besluiten zullen tot en met woensdag 7 mei 2003 ter inzage liggen bij de Ontvangstbalie op het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Alphen aan den Rijn.

Tegen deze maatregel kan door belanghebbenden, binnen zes weken na deze bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA, Alphen aan den Rijn.

De indiener van het bezwaarschrift kan, als onverwijlde spoed dat
-gelet op de betrokken belangen- vereist, tevens een voorlopige voorziening vragen bij de president van de rechtbank, postbus 20302, 2500 EH te Den Haag.

Publicatie weekagenda 26 maart 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 26 maart 2003 laatste wijziging