Ingezonden persbericht

Creyf's breidt marktactiviteiten uit in Zorgsector en MKB

Nieuwe diensten voor medische en administratieve functies

's Hertogenbosch, 26 maart 2003 ­ Met de introductie van Creyf's Medical betreedt uitzendorganisatie Creyf's de medische arbeidsmarkt. Daarnaast breidt het bedrijf haar dienstverlening uit door de lancering van Creyf's Office. Dit nieuwe label specialiseert zich in de bemiddeling van administratieve functies en richt zich daarbij met name op het MKB. Door de introductie van Creyf's Office en Creyf's Medical stijgt het totaal aantal Nederlandse vestigingen van 124 naar 140. Creyf's positie in beide marktsegmenten is voor de onderneming van strategisch belang. Door de ontwikkeling van specialismen wil het bedrijf verder invulling geven aan haar full service filosofie. Creyf's ASA Student, Creyf's Logistics, Creyf's InterSales en Creyf's Select zijn voorbeelden van andere specialismen die het bedrijf inmiddels - naast de algemene uitzenddiensten van Creyf's Interim - aanbiedt. Creyf's Medical
Creyf's Medical opereert landelijk doordat zij, naast een aantal eigen vestigingen, vanuit de gespecialiseerde 'desks' binnen het Creyf's Interim netwerk opereert. Door onder meer de uitbreiding van haar vestigingennetwerk en de gespecialiseerde aanpak, verwacht Creyf's Medical binnen een jaar een substantieel marktaandeel te realiseren. Volgens commercieel directeur Arjen Bos van Creyf's is er in de zorgsector sprake van een sterke behoefte aan personeel dat tijdens piekmomenten kan inspringen: 'Binnen de zorgsector kampt men met structurele personeelstekorten. Maar er is ook een sterke behoefte aan zorgpersoneel dat de piekmomenten kan invullen. In de krappe arbeidsmarkt van de afgelopen jaren hebben wij de reputatie opgebouwd uitstekend personeel te kunnen leveren. Wij zien het als een uitdaging om deze reputatie ook in de zorgmarkt waar te maken. Daarom bundelen wij met Creyf's Medical al onze bestaande expertise en marktervaring', aldus Bos.

Creyf's Nederland
Creyf's maakt deel uit van de beursgenoteerde Solvus Resource Group, een vooraanstaand Europees leverancier van innovatieve Human Resources diensten en oplossingen op lokaal, nationaal en Europees niveau. Met een omzet in 2002 van ¤ 1,52 miljard. De activiteiten van Solvus Resource Group omvatten Algemene en Gespecialiseerde Uitzendarbeid, Detachering & Projecten en Diensten & Consulting. In Nederland heeft Creyf's 600 medewerkers en een 140-tal vestigingen. Jaarlijks bemiddelt Creyf's Nederland voor zo'n 33.000 uitzendkrachten.