Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 26-03-2003 2e persbericht van woensdag 26 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbraken in bergingen flat
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in ten minste acht bergingen van een flatgebouw aan de Zevenaarlaan. Uit één ruimte verdwenen ongeveer 40 potten levensmiddelen, uit een andere berging twee snorfietsen, uit een derde schuur werden een fiets en een schuurmachine gestolen, uit een andere berging verdween een fiets, en bij nummer vijf werden levensmiddelen en een boormachine gestolen. Uit drie andere bergingen werd niets weggehaald. In alle gevallen werden de sloten van de deuren verbroken.

Son: Snelheidscontrole
Bij een snelheidscontrole op de weg 5000 zijn woensdag tussen 8.45 en 11.00 uur 491 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 85 te hard. Er mag daar 50 km/u worden gereden; de hoogst gemeten snelheid was 112 km/u.

Duizel: Auto weg
Vanaf een oprit bij een woning aan de Kempstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto gestolen. Het gaat om een goudkleurige Audi Union 100 Avant Quattro (NG-LJ-13). In de wagen lag onder meer een portemonnee met pasjes en ongeveer 20 euro contant geld. Bij een andere auto die bij dezelfde woning stond geparkeerd, is ingebroken. Er werd niets uit weggehaald.

Deurne: Geluidsinstallatie gestolen
Bij een inbraak in een school aan de Haspelweg is een geluidsinstallatie weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag. Een toegangsdeur is op nog onbekende wijze geopend, waarna de spullen werden meegenomen.

Bladel: Inbraken in woningen
In de nacht van dinsdag op woensdag is in twee woningen ingebroken. Bij een huis aan de Sniederslaan werd het slot van de voordeur opengebroken. Daarna is de woning doorzocht. Er werden een mobiele telefoon en een aktenkoffer weggehaald. De koffer werd in de tuin van de buren teruggevonden. Ook een huis aan Het Hofveld was het doelwit van inbrekers. Hier werd de achterdeur opengebroken, waarna de woning werd doorzocht. Er verdween een geldbedrag van 45 euro.