Ingezonden persbericht

TekenKantoor 2D maakt digitaal inrichten gebruiksvriendelijk

GRONINGEN, 20030326 -- Voor de kantoorinrichtings-branche heeft het bedrijf Digimotions BV uit Groningen een zeer gebruiksvriendelijk tekenpakket ontwikkeld. In drie eenvoudige stappen kan een kantoorruimte worden getekend, ingericht en geprint.

TekenKantoor onderscheidt zich vooral op het gebied van de gebruiksvriendelijkheid. Om te kunnen werken met TekenKantoor 2D heb je geen expert-kennis (bijv. AutoCAD) nodig.

De kracht van TekenKantoor 2D ligt in de eenvoudige en snelle bediening. In korte tijd kan een kantoorruimte worden getekend en ingericht. Met behulp van gebruikerstesten is onderzocht welke knoppen nodig zijn om een kantoor te kunnen tekenen. Door alleen die knoppen te gebruiken is een heel overzichtelijk en makkelijk te leren pakket ontstaan.

"Wij kregen steeds meer te tekenen. We waren aan het rondkijken. We zagen pakketten van duizenden euro's. Als ing. informatica wist ik dat het ook anders kon. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Tekenkantoor 2D. Prettige maar vooral hulpvaardige mensen. Het pakket? Eenvoudig te bedienen en toch een hoogwaardig resultaat. Zelfs voor een digibeet." ing. A.J.Prins van A.J.Prins Kantoorvakhandel uit Delft.

Het pakket bevat een uitgebreide bibliotheek met producten die continu up-to-date wordt gehouden. Ook fabrikanten kunnen hun dealers de mogelijkheid geven om met behulp van TekenKantoor 2D op eenvoudige wijze kantoorruimten in te richten met de eigen produkten. Drentea Kantoormeubelen BV uit Emmen maakt sinds kort gebruik van deze mogelijkheid.

Een licentie voor 5 werkplekken kost 499,= euro en is te bestellen via info@tekenkantoor.nl of tel. 050- 313 59 28. Een demo is te downloaden via de website www.tekenkantoor.nl.

Digimotions BV is gevestigd in Groningen en gespecialiseerd in de ontwikkeling van 2D- en 3D-visualisatiesoftware, database-applicaties èn intra- en internetapplicaties.