Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 26 maart 2003

Horecavoorzitter Jos Beurskens Lid van Verdienste

WOERDEN, 26 maart 2003 - Voorzitter Jos Beurskens van Koninklijk Horeca Nederland afdeling Tegelen-Belfeld is vandaag benoemd tot Lid van Verdienste. Toon van den Reek overhandigde Beurskens de versierselen en oorkonde tijdens een feestelijke receptie in café "De Brave Broeder" in Steijl.

In 1979 werd Jos Beurskens voor de eerste maal voorzitter van de toenmalige kasteleinsvereniging Tegelen-Belfeld. In 1988 eindigde deze periode, maar in 1994 werd hij voor de tweede keer gekozen om deze afdeling van Koninklijk Horeca Nederland voor te zitten. In deze periode heeft Beurskens namens de horeca zitting genomen in diverse commissies en besturen. Zo was hij o.a. bestuurslid in de winkeliersvereniging, de ondernemersvereniging, de schuttersvereniging, de commissie centrumontwikkeling en de Regionale Commissie Paracommercialisme van het bedrijfschap Horeca en Catering. Daarnaast heeft de Limburgse ex-horeca ondernemer zitting genomen in het districts- en regiobestuur van Koninklijk Horeca Nederland.

Zonder voorgaande voorzitters te kort te doen, kan gesteld worden dat Jos Beurskens een bijzonder actief bestuurder was. Er is onder zijn bezielende leiding veel tot stand gekomen, niet alleen binnen de afdeling, maar ook op districts- en regionaal niveau.

De voorzittershamer wordt tijdelijk overgenomen door vice-voorzitter Tom Quicken.

Noot voor de redactie -