Ingezonden persbericht

Gill SansPersbericht

Gill SansUtrecht, 19
maart 2003

Gill SansSneakNacht:
een nieuwe culturele avond in café Meander te Utrecht!

Gill SansDe Vliegende
Panters

Raymtzer

Bob Fosko

Harry Mulisch .....


. . . komen niet

Op donderdag 27 maart is de eerste SneakNacht, een nieuw cultureel initiatief, van Dwergpop en Theater de Olifant. We bundelen onze krachten en organiseren een avond vol culturele verrassingen. In het live-muziekcafé Meander treden gedurende de avond, die om 20.00u begint, verschillende artiesten uit diverse disciplines op.

Zoals de naam van de avond al verraadt, maken we vantevoren niet bekend wie er optreedt. We trakteren het publiek op een aantal culturele snacks. Theatermakers geven een preview van hun nieuwste voorstelling; Stand up comedians proberen nieuwe teksten uit; bandjes uit de regio spelen hun laatste repertoire en (beeldend) kunstenaars exposeren.

Artiesten krijgen de mogelijkheid om hun werk of programma te promoten. Voor het publiek is het een unieke kans om op één avond, op één plek naar een expositie, een popconcert en een theatervoorstelling te gaan. Bovendien kun je tussen de acts door genieten van speciale dj sets of een biertje drinken met een van de artiesten. Actie reactie, meet and greet.

SNEAK IN!

De SneakNacht begint om 20.00u en duurt tot ongeveer 01.00uur.

in Café Meander

Mariaplaats 42, Utrecht

entree ¤ 5.-

Noot voor de redactie (